Udendørs vedligehold

Når medarbejderne møder på arbejde eller kunder besøger virksomheden så er udenoms-arealerne det første de ser. FleXmænd kan også hjælpe dig med en række opgaver således at førstehåndsindtrykket er optimalt.

De typiske opgaver vi udfører udendørs er hækklipning og beskæring, sprøjtning mod ukrudt, renovering og rensning af terrasser og rensning af fliser.

Træterasser

Renovering af træterrasser

Vind og vejr sætter hurtig sit præg på træ-terrasser som hurtigt bliver misfarvede og kommer til at se slidte ud.

Typisk vil en renovering af træ-terrassen bestå af en indledende rengøring, efterfulgt af en slibning af træterrassen, hvorved gammelt materiale fjernes og overfladen fremstår glat og uden sprækker og splinter. Herefter behandles terrassen med olie.

Efter renovering fremstår terrassen uden snavs og alge-belægninger og hvor træet er behageligt at gå på og hvor træets naturlige farver dominerer.  Ved jævnlige behandlinger fremstår terrassen altid indbydende for såvel medarbejdere som besøgende og samtidig forlænges levetiden væsentligt.

Vi renoverer alle typer af træterrasser.

Fliserens

Fliserens

Når fliser, sten og klinker i indkørsel eller på terrassen udsættes for vind, vejr og almindelig brug får de hurtigt et slidt udseende. Ofte bliver belægningen mørk at se på ligesom overfladen kan blive glat. En fliserens er en relativ overkommenlig opgave og resultatet er ofte en belægning der fremstår så godt som nyt.

For mange virksomheder er gæsteparkering og indgangspartiet til virksomheden det første som medarbejderne eller kunderne møder og en fliserens kan være med til at skabe et godt førstehåndsindtryk.

Hækklipning og beskæring

Hækklipning og beskæring

Kontakt os nu for et godt tilbud på hækklipning eller beskæring af hæk eller øvrig beplantning.

Sprøjtning mod ukrudt og lus

Sprøjtning mod ukrudt og lus

Vi tilbyder professionel sprøjtning mod ukrudt og lus i København og Nordsjælland til alle typer virksomheder og offentlige institutioner. Ved større opgaver kører vi på hele Sjælland.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud så benyt kontaktformularen herunder eller kontakt os på kontakt@flexmaend.dk