Højderengøring

I bygninger med højt til loftet vil der ofte aflejres støv og snavs på de højtliggende overflader. Højtliggende overflader er typisk ikke en del af den daglige rengøring, og det betyder at der over tid vil drysse snavs og støv ned, hvilket kan medføre forringelse af indeklimaet og i værste fald driftsforstyrrelser på maskiner og udstyr.

Højderengøring bør foretages med jævne mellemrum alt afhængigt af hvad lokalet benyttes til. Som tommelfinger-regel bør der foretages højderengøring i produktionsfaciliteter ved behov og minimum 2 gange årligt. For kontormiljøer bør der foretages højderengøring en gang årligt.

Når der skal rengøres i højden er det ofte forbundet med gener for personalet eller produktionen da opstilling af lifte eller stilladser er både tids- og pladskrævende. Vi udfører typisk rengøringen med specialudstyr der kan håndteres fra gulvet. Udstyret består af carbon fiber stænger monteret med kamera og monitor. Med dette udstyr kan vi udføre højderengøring af produktionshaller, lagerhaller og kontorer m.m. i op til 12 m uden at skulle stille stillads op eller benytte pladskrævende lifte.

Denne metode er særdeles effektiv, da rengøringen kan ske med minimal indflydelse på den daglige produktion og er samtidig tidsbesparende, da der ikke skal bruges tid på at flytte produktions-maskiner og udstyr, opstilling af stilladser etc.

I specielle tilfælde kan det være nødvendigt at fortage højderengøringen manuelt og her vil det typisk være nødvendigt at opstille stillads eller benytte lift. Vi tilbyder begge løsninger.

Vi udfører alle typer højderengøring i Nordsjælland og i København, men kører på hele Sjælland ved større opgaver.

højderengøring

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud så benyt kontaktformularen herunder eller kontakt os på kontakt@flexmaend.dk