Tæpperens i kontor, institutioner, hoteller og forretninger m.m

Hos FleXmænd udfører vi tæpperens og imprægnering overalt i Nordsjælland og København. Ved større opgaver (Min 100 m2) udfører vi tæpperens og imprægnering på hele Sjælland.

Med vores unikke tæpperens-maskiner og procedurer sikrer vi en hurtig og effektiv rensning af dine tæpper.

Oftest vil tæpperensningen foregår udenfor butikkens åbningstider eller efter at kontorpersonalet er gået hjem. På hverdage kan vi typisk håndtere 400 m2 og i weekenden op til 2000 m2.

Tæpperensning

Udover den løbende støvsugning af jeres tæpper bør tæpperne renses med jævne mellemrum. Støvsugning kan klare den daglige overfladerengøring, men den fjerner ikke alt snavs og bakterier i tæpperne. Der er en lang række fordele forbundet med at få renset tæpperne jævnligt.

Først og fremmest kommer din butik, kontormiljøet eller institutionen til at fremstå pænere til glæde for jeres kunder og det generelle arbejdsmiljø. Dernæst har tæpperensning en væsentlig indflydelse på indeklimaet og kan derved være medvirkende til at reducere antallet af sygedage og allergi-symptomer.

Vi har det rigtige personale og udstyr og er derfor i stand til at udføre en effektiv og hurtigtørrende tæpperensning til skarpe priser. Det gør vi allerede for en lang række virksomheder og institutioner i København og Nordsjælland.

Vi renser primært væg-til-væg tæpper, men håndterer også gerne løse tæpper såfremt de er en del af en samlet aftale.

Imprægnering af tæpper

Efter rensning af tæpperne vil vi som standard altid imprægnere dine tæpper således at de bliver mere modstandsdygtige overfor pletter. Når tæppet imprægneres vil f.eks spildte væsker i større udstrækning samle sig som dråber på overfladen, hvorved de hurtigt kan tørres væk, før de trænger ned i tæppet.

Møbelrens

Pletter, støv og dagligt brug for hurtigt dine møbler til at se slidte og mindre indbydende ud. Derudover fjernes støvmider og eventuel lugt ved vores effektive møbelrensning. Vi hjælper dig med rensning af alle typer møbler i din virksomhed eller i institutionen. Det være sig møbler i receptionen eller kontorstole eller møbler der benyttes af beboere i institutioner. Vi foretager altid møbelrensning på din lokation.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud så benyt kontaktformularen herunder eller kontakt os på kontakt@flexmaend.dk